restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 28 mai 2013

INCENDIAR : Jocul 6/49 -Mega-Excrocherie dovedita ! Un lector universitar DEMASCA FRAUDA NATIONALA denumita Loteria Romana si arata cum sunt pacaliti romanii !

Academia de Studii Economice Catedra de Contabilitate, Audit si Control de Gestiune

LOTO - TEAPA NATIONALA !...jucatorii se lasa fraieriti de falsa iluzie a castigului prin noroc ?! Potul de milioane de euro de saptamana trecuta a declansat isteria "Loto 6/49"  in Romania ! Tot romanul, impatimit al jocului sau din contra jucator de ocazie, a inceput sa viseze la marele premiu .
 Pe vremea cand exista televiziunea OTV in momentul cand a exista acel pot de 10 milioane euro, s-a facut o cheta de 137000 euro pt "marele bilet" de 23 de numere! Ce e bine ca odata cu isteria aceea s-au declansat si adevarate anchete mediatice in legatura cu corectitudinea jocului!
Foarte multa lume injura OTV-ul, de multe ori pe buna dreptate, dar cel putin , atunci au gasit probe indubitabile care au dovedit clar ca ,Loteria poate alege numerele castigatoare dupa bunul plac! A fost suficient ca directoarea agentiei nationale sa pronunte numele "Editec" (compania care produce suflanta, bilele si softul aferent) ca telespectatorii sa intre in rolul de detectiv. Si s-au descoperit lucruri extrem de interesante!
Pe site-ul
Editec  am putut afla ca in interiorul fiecarei bile din cele 49 exista o tablita de indentificare cu un cod format din 22 cifre, asa numitul ARS , cod ce este citit de suflanta si apare automat in calculator! Deasemenea, toate cele 49 de bile trebuie sa apartina aceluiasi set se bile. In caz ca, una sau mai multe bile apartin unui alt set de bile, acestea nu sunt recunoscute de suflanta!
Alt element foarte important!

Fiecare bila inainte de a fi introdusa in suflanta trebuie sa fie verificata cu sistemul producatorului. Acesta are 3 inele prin care trebuie sa treaca fiecare bila. Primul inel citeste bila sa fie din acelasi set cu celelalte, inelul al doilea verifica dimensiunile si al treilea greutatea! Acuma. Ce a prezentat Loteria Romana ? Mai multe televiziuni au aratat cum se cantaresc bilele. Cu un cantar, obisnuit, de bijutier!!! Si atunci se nasc mai multe intrebari. De ce asa si nu cu aparatul producatorului, care evident, le-a fost livrat impreuna cu suflanta? De ce nu a fost prezentat si acest sistem? De ce nu s-a mentionat ca suflanta poate identifica orice bila? Are Loteria Romana ceva de ascuns?
Pai sigur ca are! Iata cat de bine este pus la punct sistemul:

Imaginea alaturata ne prezinta ce apare pe calculator in momentul cand bila trece prin primul inel al sistemului de verificare! De la anul de fabricatie pana la culoare si setul de bile din care face parte! Atentie! Daca bila nu face parte din acelasi set cu celelalte nu poate trece de primul inel! OK. Loteria Romana a aratat ca are doua seturi de bile. Deci, daca in suflanta sunt introduse 6 bile din setul 1 si 43 din setul 2, cele 43 de bile din setul 2 nu au nici o sansa sa iasa, pentru ca nu sunt recunoscute de suflanta!
In momentul tragerii la loto, programul are deja in baza de date toate combinatiile de numere de pe bilete. E clar ca va imparti bilele in asa fel incat orice combinatie s-ar face cu cate o bila din fiecare set, aceasta combinatie sa nu fie egala cu grupul de cifre deja existent in Baza de date. Si ca si cum toate astea nu erau suficiente, bomboana pe coliva a pus-o chiar producatorul sistemului. In cartea tehnica a masinariei, producatorul precizeaza ca softul poate controla jocul! Cu alte cuvinte masinaria asta poate juca corect sau nu, in functie de cum decide Loteria Nationala ! Asta explica extrem de clar de ce poturile mari din istoria loteriei s-au castigat doar in momente de sarbatoare (alegeri, Paste, Craciun sau Revelion)!

ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE
CATEDRA DE CONTABILIATE, AUDIT SI CONTOL DE GESTIUNE
Lect.univ.dr. STÃNILÃ  GEORGIANA OANA