restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 17 mai 2013

Colegiul Tehnic ,,Stefan Milcu " la a 92-a aniversare existentiala ,azi 17 Mai 2013 ! LA MULTI ANI SI MULTE IMPLINIRI din partea redactiei ziarului Adevarul de Calafat !

Bora Dan- Director colegiul Tehnic ,,Stefan Milcu
Azi ,17 Mai 2013 incepand cu ora 13.00 la Colegiul Tehnic ,,Stefan Milcu " din Calafat ,are loc inceperea
manifestarilor de sarbatorire a 92 ani de existenta a acestei unitati de invatamant, condusa de prof. Dan Bora , un manager desavarsit .
Scurt istoric: 
De-a lungul timpului aceasta institutie a fost martora pregatirii a numeroase generatii de specialisti . Fiind initial unitate militara , din 1922 a devenit institutie de invatamant , respectiv Scoala Superioara de Comert , care de-a lungul timpului a mai fost cunoscuta ca Liceu Comercial de baieti , Scoala Medie Tehnica de Contabilitate , liceu Agroindustrial , Grup Scolar Agricol , luand din anul 2000 numele prof. acad. Stefan Milcu , iar din 2008 s-a transformat in colegiu tehnic .

La aceasta sarbatoare aniversara sunt asteptati reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean , reprezentanti ai Prefecturii , Primariei , ai partidelor politice , fosti profesori si elevi ai liceului .
Oaspetilor li s-a pregatit cu ocazia acestei aniversari un program artistic realizat de catre Ansamblul Folcloric ,,Oltenasii "din Basarabi si multe alte surprize .

Niciun comentariu: