restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

duminică, 26 mai 2013

NEWS:Hotelul AMFITEATRU din Calafat a lansat cea mai tare oferta de vara ! HAPPY HOUR -> NON-STOP :1cafea+1apa plata+1prajitura doar 5 Lei !

De cateva zile ,celebrul Hotel AMFITEATRU din Calafat a lansat cea mai tare oferta de vara, care se
adreseaza tuturor acelora care aleg sa-si petreaca momentele de relaxare pe moderna terasa a acestui Complex Hotelier intr-o ambianta eleganta si un decor aparte!
La AMFITEATRU ,programul HAPPY HOUR este NON -STOP iar FRESH-OFERTA contine :
1cafea Lavazza+1apa plata+1super prajitura la alegere ,totul la doar incredibilul pret de 5 Lei !
In zilele ce vor urma ,administratia Hotelului pregateste o serie de surprize culinare cat si de enterteiment special create atat pentru calafeteni cat si pentru turistii care ii vor trece pragul .
Mult asteptata deschidere a Piscinei va avea loc pe data de 1 Iunie odata cu Aniversarea Zilei Copilului , o petrecere de zile mari organizata cu mult fast pentru cei mici si nu numai !
Alegeti Hotel AMFITEATRU si veti simti diferenta ! Totul este conceput exclusiv pentru buna dispozitie si avantajul clientilor !
HOTELUL AMFITEATRU ASIGURA DEPLINA SECURITATE IGIENICO-SANITARA !

ATENTIE !
Cand alegeti o terasa luati in calcul si conditiile igienico-sanitare in care se desfasoara activitatea de preparare a produselor cat si a modului de servire .Paharele si cestile netratate cu abur sub presiune , va pot produce hepatite .

Niciun comentariu: