restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 9 septembrie 2013

BREAKING NEWS: Calafetenii sustin EUTANASIEREA cainilor maidanezi in sistem de urgenta ,fara nicio perioada de gratie pentru adoptie

Calafetenii in marea majoritate a lor,asemeni tuturor romanilor normali la cap ,sustin eutanasierea cainilor maidanezi din oras in sistem de urgenta ,fara a se mai aplica nicio perioada de gratie in ceea ce priveste posibilitatea adoptiei de catre cine stie ce asociatii care se ocupa cu excrocherii in acest domeniu.
Toate sondajele existente pe piata la ora actuala indica faptul ca peste 85% dintre romani sunt de acord cu eutanasierea maidanezilor ca singura solutie si ca moartea prin sfartecare a micutului Ionut, a fost picatura care a umplut paharul tolerantei vis-a-vis de  maidanezi si excrocii care din interese pur financiare sustin convietuirea romanilor in continuare cu cainii pe strazi sau in cine stie ce adaposturi prin care sa se sifoneze zeci de milioane de euro de la bugetul statului .
Adevarul de Calafat sustine demersul ,,Asa nu se mai poate " lansat de Nadine si zeci de mii de bucuresteni !
Eutanasierea este singura solutie si la Calafat,in caz contrar calafetenii vor trece la metode proprii de exterminare a maidanezilor care fac viata atat in cartiere cat si pe strazi, un permanent stres , un calvar care trebuie sa ia sfarsit !

Un comentariu:

  1. Astia sunt oamenii sanatosi la cap si se pare ca in calafat nu exista zoofili !! Romania e plina de zoofili psihopati scapati in libertate . Maidanezii trebuie eutanasiati pana la ultimu picior de javra . Stiri despre crimele haitele de cainii maidanezi din romania
    www.maidanezii.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere