restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

duminică, 13 octombrie 2013

Conferinta judeteana a TSD Dolj , adevarata demonstratie de forta politica al carei laitmotiv a fost ,,3X Performanta"

Conferinta TSD Dolj-2013
Azi,13.10.2013 a avut loc in comuna Ciupercenii Noi din Colegiul uninominal nr. 7, Conferinta judeteana a TSD Dolj in prezenta a sute de delegati si invitati de seama atat de la Craiova cat si de la centrul conducerii PSD.
Claudiu Manda-Presedinte PSD Dolj
Lia Olguta Vasilescu-Primar Craiova
Astfel, au onorat cu prezenta urmatorii : Claudiu Manda-presedintele PSD Dolj, Lia Olguta Vasilescu-primarul Craiovei,Ioana Cazacu-secretar general al TSD, Mihai Sturzu-principalul favorit la functia de presedinte al TSD la nivel national, Ion Calin-deputat PSD de Dolj, Alina Tanasescu -vicepresedinte PSD Dolj,Cosmin Vasile-directorul Zonei Metropolitane Craiova, Opran Alexandru -Director Oficiul Judeţean de Posta Dolj,Laurentiu Vieru -primul presedinte al organizatiei
Ion Calin- Deputat PSD Dolj
de tineret al PDSR actualul PSD , Daniela Tarnita-presedintele organizatiei de femei a PSD Dolj ,Alin Mitrica-secretar de stat in ministerul Fondurilor Europene,primarul comunei gazda a evenimentului, dl.Ghe.Mungiu, primarul comunei Rast,Iulian Silisteanu, primarul comunei Poiana Mare, Marin Vintila,primarul comunei Desa ,Iulian Balteanu si multii alti invitati de calibru, care alaturi de sutele de delegati tineri au umplut la maxim sala mare a
Caminului Cultural din comuna.
Mihai Sturzu
Florentin Tudor-Presedinte TSD Dolj
De la pupitrul conferintei au luat cuvantul numerosi invitati care au transmis mesaje de apreciere la adresa TSD Dolj care de-a lungul timpului sub conducerile fostilor presedinti (Laurentiu Vieru,Valeriu Zgonea,Claudiu Manda) si actualului presedinte Florentin Tudor si-au adus un aport extrem de important si uneori decisiv in performanta electorala de invidiat a PSD Dolj la nivel national ,,...intodeauna PSD Dolj a fost pe podium la nivel national , fie pe primul loc, alta data pe al doilea...oricum a fost pe podium"- a declarat deputatul PSD,Ion Calin.
Mihai Sturzu deputat PSD ,cunoscut multora ca si component al trupei HQ-principalul favorit la
castigarea functiei de Presedinte al TSD la nivel national , a adresat tinerilor un mesaj mobilizator de un optimism debordant indemnandu-i ca la alegerile europarlamentare din primavara lui 2014 sa ridice stafeta performantei de pana acum si sa-i zdrobeasca electoral pe toti adversarii confirmand astfel scorul extrem de bun pe care il are la ora actuala PSD in toate sondajele.
Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu prin alocutiunea sa si-a reconfirmat inca o data daca mai era nevoie statutul de ,,om al faptelor" si nu al vorbelor goale, fiind aplaudata pe tot parcursul conferintei la
scena deschisa .
Astfel ,d-na primar le-a spus celor prezenti doar vesti bune si asteptate atat de craioveni cat si in general de doljeni anuntand in mod oficial ca in 2014 incepe constructia OZN-ului (stadionului) din Banie, faptul ca au fost create 5000 locuri de munca iar pe 9 Martie incepe constructia unui nou cartier pentru tineri in Craiova , de catre un consortiu chinez, unde locuintele vor avea preturi care nu vor depasi 30.000 euro.
De departe , discursul care a trezit in fiecare tanar prezent in sala, sentimentul de performanta ,dorinta de revansa in fata adversarilor si lupta electorala, a fost cel rostit de catre Presedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, care a dat un mesaj extrem de clar pentru cei prezenti si nu numai ,, ...vom recastiga ceea ce am pierdut prin aceasta zona !!!"... “Cred că este un lucru pe care ar trebui să îl ştie tinerii prezenţi astăzi la Ciupercenii Noi despre timpurile în care eram şi eu la tineret. Ne certam între noi, ne luptam între noi dar când era vorba să ne luptăm cu alţii, eram foarte uniţi şi de fiecare dată puşi să câştigăm. Cred că spiritul ăsta trebuie să continue la TSD, cum spiritul ăsta trebuie să continue şi la PSD”.
 

In ultima parte , delegatii prezenti la aceasta conferinta si-au ales organele statutare de conducere pentru urmatorii doi ani si delegatii din partea TSD Dolj care vor participa in curand la Brasov la Conferinta Nationala a TSD.
Tanarul Florentin Tudor a obtinut cel de-al doilea mandat in fruntea TSD Dolj , ceea ce confirma performanta prin rezultate dovedita de el si echipa din jurul lui .
Dupa alegerea presedintelui a fost votat Biroul judetean de conducere al TSD Dolj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu