restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 7 noiembrie 2013

Sondaj: Victor Ponta, câştigător absolut la alegerile prezidenţiale, indiferent de contracandidaţi

Victor Ponta
Dacă duminica viitoare ar fi alegeri pentru Preşedinţia României, premierul Victor Ponta ar câştiga detaşat, indiferent de contracandidat, potrivit unui sondaj realizat de CSCI. Astfel, 32% dintre români ar vota cu actualul şef al Guvernului.
Pe locul secund se plasează Crin Antonescu, cu 25%. Pe a treia poziţie se plasează Mihai – Răzvan Ungureanu, care ar fi votat de 22% dintre cetăţenii ţării cu drept de vot. De asemenea, 16% ar vota cu Cătălin Predoiu şi 15% cu Elena Udrea.

Mai mult, actualul premier are câştig de cauză şi în turul doi. Dacă în turul doi ar ajunge Victor Ponta şi Crin Antonescu, premierul ar obţine 58% din voturi, în timp ce actualul candidat al USL ar obţine 42%. Dacă în turul doi ar ajunge Ponta şi Mihai Răzvan Ungureanu, Ponta ar obţine 64% din voturi. Iar dacă ar ajunge cu Elena Udrea, premierul ar câştiga şi mai zdrobitor, cu 67% la 33%. Şi Crin Antonescu ar învinge-o pe Elena Udrea, cu 60-40%.

Şi la capitolul încredere, tot premierul e câştigător: 40% dintre români îl creditează cu încredere multă, în timp ce doar 25% dintre români au foarte multă încredere în Crin Antonescu.De asemenea, dacă duminica viitoare ar fi alegeri europarlamentare, situaţia s-ar prezenta în felul următor: 41% dintre români ar vota cu PSD, 20% cu PNL, 18% cu PDL, 6% cu UDMR şi 5% cu PPDD.

Sondajul de opinie a fost realizat la comanda Fundaţiei Multimedia, pe un eşantion de 1.123 de persoane, în perioada 28-31 octombrie si are o marjă de eroare de plus/minus 3%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu