restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 21 noiembrie 2013

BLACK FRIDAY-Stanciu directorul general al eMag : Anul acesta, eMAG pregateste de Black Friday o surpriza mare, care va demola un mit legat de comertul online din Romania

Black Friday -22 Noiembrie 2013
“Ne dorim ca toti clientii din tara sa primeasa produsele inainte de sarbatorile de Sfantul Andrei sau de Mos Nicolae”, isi motiveaza  Stanciu, CEO eMag, decizia surprinzatoare de a organiza Black Friday 2013 cu o saptamana mai devreme decat in anii precedenti. S-au luat in calcul si zilele libere legale de 30 noiembrie si 1 decembrie, care ar putea afecta transportul coletelor si ar presupune costuri mai mari cu plata angajatilor, mai spune Iulian Stanciu. In Romania, Black Friday se organizeaza pe 22 noiembrie, asa cum fac si toti ceilalti jucatori mari din retail. Ne dorim ca toti clientii din tara sa primeasa produsele inainte de sarbatorile de Sfantul Andrei sau de Mos Nicolae. Precum stim, zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie sunt zile libere legale, fapt care ar putea afecta transportul coletelor si ar spori costurile cu plata angajatilor.
 eMag a pregătit 250.000 de produse pentru promoţiile din cadrul evenimentului Black Friday pe care compania îl va desfăşura mâine, a spus la emisiunea ZF Live de joi, 21 noiembrie, Iulian Stanciu directorul general eMag.
„Avem pregătite pentru Black Friday peste 30.000 de telefoane la reducere, tablete sunt peste 50.000 în total (stocul vândut într-o lună), 15.000 de laptopuri, 3.000 de bormaşini, 5.000 de jucării”, a spus Stanciu.
Şeful eMag estimează vânzări de 22 de milioane de euro cu ocazia promoţiilor de Black Friday, 200.000 de comenzi online şi un trafic de 4 milioane de utilizatori.
,,In Bulgaria detinem peste 50% din piata de electronice si IT.Vizam piata din Ukraina,Turcia .700 de oameni ai firmei eMag sunt pregatiti pentru ziua de Black Friday. In ziua de Black Friday eu si echipa mea vom fi la birou incepand cu ora 5.00, exceptandu-i pe cei care vor lucra in noaptea de 21 spre 22.Surpriza pe care noi am pregatit-o va darama orice mit vis-a-vis de comertul on-line.Anul trecut cea mai mare comanda a fost de 10.000 euro pe persoana fizica.Cei de la Naspers sunt parteneri ,controlul este la mine. De obicei in ajunul Black Friday se fac sedinte in familie si fiecare membru spune ce si-ar dori si dupa se fac prioritizarile."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu