restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 5 martie 2014

BREAKING NEWS: Prima cerere pentru gratierea lui Gica Popescu la Traian Basescu, va veni din partea clubului Dunarea Calafat, prima echipa a ,,baciului" !

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4P2vjJrrB8EZ0jcu2N322ldIF1pHuzT2wLQ0TX7DAQcnykCjIA8B4BgelMnCu6qEVT01DGd-6NYqyHPQUj_-njdBY11rYrN9KNA5KclBzb7j9F0uKPML4cvqhyo3lnwBcQ5lb512dKUU/s1600/si-eu-l-as-fi-aparat-pe-gica-popescu-ce-i-ar-fi-spus-hagi-lui-martinovic-dupa-incidentul-cu-drogatul-intrat_size1.jpg
Gica Popescu si Gica Hagi ,,baietii de Aur" ai Romaniei
Arestarea lui Gica Popescu a produs un adevarat cutremur in Romania dar mai ales in orasul sau natal Calafat, in conditiile in care fostul capitan al Barcelonei a fost unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria tarii noastre.
Datorita ,,Generatiei de Aur" si implicit a lui Gica Popescu, Romania a cunoscut cea mai frumoasa perioada de glorie in fotbal, fapt ce a adus tarii noastre, extrem de multe beneficii financiare si nu numai. Din acest motiv, lumea fotbalului sare in apararea lui Gica Popescu, iar primul sau club, Dunarea Calafat, a anuntat ca va depune o cerere pentru gratierea acestuia.




PS. Ziarul Adevarul de Calafat sustine neconditionat toate demersurile clubului Dunarea Calafat in sprijinul celui mai iubit calafetean din istorie, Gica Popescu !!!

2 comentarii:

  1. kkt de tara avem .....ne distrugem valorile si promovam jigodiile....dar ce sa mai vorbim daca am fost instare sa impuscam presedintele care ne-a dat jos din corcodusi brazdand tara in lung si in lat cu sosele de calitate si blocuri pentru tot omul fie el si sarac.
    praful si pulberea se va alege de aceasta tara in acest ritm ........si sunt unii cretini si scelerati se bucura de raul lui Gica ....ratatilor sa va fie rusine

    RăspundețiȘtergere
  2. Free Gheorghe Popescu !!!

    RăspundețiȘtergere