restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

sâmbătă, 29 martie 2014

Proiectul TSD Calafat si in presa craioveana: Social-democraţii vor excursii pentru elevii merituoşi din Calafat

Preşedintele TSD Calafat, Cosmin Catrina, s-a alăturat cererilor directorilor de şcoli din municipiu şi a solicitat Primăriei Calafat organizarea de excursii pentru elevii din Calafat cu rezultate foarte bune la învăţătură, având în vedere succesul celei organizate anul trecut la Alba-Iulia, realizată tot la inţitiativa organizaţiei social-democrată, având acelaşi scop.
“Elevii care obţin rezultate foarte bune trebuie să beneficieze de o recompensă pentru munca depusă pe toată perioada anului şcolar, dar şi pentru a-i încuraja să înveţe în continuare. Dorim ca această excursie să aibă un intinerar atractiv, vizitându-se locuri încărcate de istorie şi atracţii turistice care să-i facă pe elevi să aprecieze excursia ca relaxantă şi educativă în acelaşi timp. Este datoria fiecăruia dintre noi de a schimba Calafatul în bine şi TSD Calafat va susţine şi va promova diferite proiecte în Consiliul Local care să răspundă nevoilor tinerilor din municipiu. Sperăm ca toţi consilierii locali, indiferent de partidul din care fac parte, să susţină acest demers al tinerilor social-democraţi din Calafat, pentru că elevii şcolilor calafetene care învaţă foarte bine, merită să fie răsplatiţi!”, a declarat Cosmin Catrina, preşedinte TSD Calafat. De-a lungul timpului
TSD Calafat a propus mai multe proiecte Consiliului Local Calafat prin care şcolile au fost dotate cu echipamentele necesare.
preluare: www.lupamea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu