restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 5 martie 2014

Mitingul de la Mioveni al unor angajati ai Dacia , un esec total din p.v. al participarii. 1200 de participanti.

http://media.hotnews.ro/media_server1/image-2014-03-5-16736644-41-mii-oameni-protesteaza-mioveni.jpg
Miting Mioveni
Anuntat cu surle si trambite,  mitingul organizat de unul din sindicatele de la Dacia, se dovedeste un fiasco total, prin prisma prezentei extrem de scazute pe platoul din fata Casei de Cultura din Mioveni .
Insa, unele posturi tv si unii asa zisi reporteri si prezentatori de stiri incearca sa prezinte fals acest esec clar ,filmand cu cadre stranse , o smecherie dealtfel a televiziunilor, prin care un numar extrem de mic de participanti sa fie prezentati ca fiind o multime de ordinul miilor.
Nici vorba, camerele web din fata Casei de Cultura din Mioveni dovedesc clar ca la aceasta tentativa de miting nu sunt mai mult de 1200 de persoane iar perspectiva in punctul maxim al evenimentului este in jur de maxim 2000 de persoane.
Tinand cont ca sindicatul a anuntat o prezenta de 10.000 de angajati, putem spune ca acest mini-miting poate fi considerat un esec total.
Nemultumirea sindicalistilor cu privire la amanarea executarii proiectului de autostrada Pitesti - Sibiu nu este un motiv atat de tragic pentru a fi invocat , atata timp cat un municipiu mult mai mare decat Pitestiul si anume Craiova , nu este legat cu nicio autostrada de niciun coridor , mai ales ca la Craiova este prezenta o firma mult mai mare decat cea de la Mioveni si anume Ford, careia i s-a promis o autostrada la semnarea acordului cu statul roman .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu