restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 4 martie 2014

Prezidentiabilul Crin Antonescu si-a dovedit inca o data calitatea de excelent orator. Asa zisa rupere a USL pare a fi doar o simulare de deruta a adversarilor.

Aseara in emisiunea Sinteza Zilei ,Mihai Gadea l-a avut ca invitat special pe seful Senatului ,dl Crin Antonescu , lucru
care a facut ca majoritatea romanilor sa fie cu ochii atintiti pe aceasta emisiune eveniment, asa cum insasi Antena 3 titra .
Emisiunea pana la un moment dat s-a desfasurat intr-o stare de tensiune generata de contrele dintre moderator si invitat, fapt ce a determinat incingerea spiritelor si in mediul virtual, dar intr-un ton destul de civilizat, spre surprinderea unor frustrati din alte tabere, care s-ar fi asteptat ca liberalii si psd-istii sa se injure ca la usa cortului .
Supus unor tiruri de intrebari destul de acide din partea lui Mihai Gadea, prezidentiabilul Crin Antonescu si-a dovedit inca o data calitatea de excelent orator si mai mult decat atat, raspunsurile date nu au fost jignitoare la adresa fostilor colegi de la PSD ,fapt ce dovedeste ca lucrurile intre PSD si PNL spre bucuria romanilor nu s-au separat atat de mult si ca oricand ne putem astepta la ceva senzational.
Mai mult decat atat, analizand la rece comportamentul atat al liberalilor cat si al celor din USD din ultimul timp, s-ar putea ca aceasta ,,cearta si rupere a USL" sa fie doar o simulare, parte a unei strategii extrem de inteligente pe care V. Ponta si C. Antonescu sa o fi pus la cale pentru a deruta adversarii care si ei merg pe strategia ,,candidatului de ultim moment".
Ar fi de preferat ca ca si in teritoriu ,membrii USL sa nu recurga la atacuri verbale intre ei si sa pastreze un ton moderat ,fiindca lucrurile nu sunt ceea ce par a fi ,iar cei care cunosc jocul politic stiu ca pe masa de joc, cartile se fac pana in ultima clipa.
Cea mai buna si recomandata atitudine este cea de ,,poker face"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu