restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 7 martie 2014

Av. Cristian ENE : demersul actual cu gratierea lui G. Popescu nu are nicio valoare juridica, el poate cel mult trezi un val de empatie.

Free, Gica POPESCU !
Celebrul avocat Cristian ENE, a declarat in direct la Realitatea tv, faptul ca actuala cerere de gratiere initiata de catre Dunarea Calafat nu are nicio valoare juridica din doua motive:
,,In primul rand nu exista hotararea scrisa si motivarea redactata de catre Curtea de Apel Bucuresti iar in al doilea rand Cererea de Gratiere se face de catre insusi cel condamnat , de unul din membrii familiei sau de o ruda apropiata, nicidecum de catre o organizatie sau club.
Actualele demersuri initiate nu au valoare juridica , ele pot contribuii doar la trezirea unui imens val de empatie"


PS. Adevarul de Calafat sustine toate demersurile legale pentru ca un om de valoare nationala prin tot ceea ce a facut ca sportiv de mare, foarte mare performanta , asa cum este Gica Popescu , sa poata obtine gratierea in cel mai scurt timp posibil respectand toate etapele legale premergatoare unei astfel de cereri.
In speranta ca Cererea de gratiere care va fi facuta de catre un membru al familiei marelui sportiv sa gaseasca intelegerea cuvenita atat la Ministerul Justitiei cat si la Presedintie, Adevarul de Calafat multumeste in numele municipiului Calafat,orasul natal al ,,baciului", tuturor romanilor de buna credinta care in aceste zile manifesta o deosebita consideratie si solidaritate, pentru marele si unicul nostru , Gica Popescu !
Romanii de-a lungul celor 24 de ani scursi de la Revolutia din '89 au avut foarte putine momente de bucurie adevarata , majoritatea acestor momente au fost oferite de catre ,,Generatia de Aur" din a carei componenta a facut parte cu mare onoare si Gica Popescu !
Cei doi Gica, Popescu si Hagi, pentru noi romanii adevarati , care nu stam in umbra urii si care stim sa apreciem si sa respectam adevaratele valori ale acestui popor indiferent de domeniul din care provin , sunt si vor ramane sacri !
Ei au fost cei mai buni ambasadori ai Romaniei, care pe langa faima au adus si foarte mari beneficii financiare acestei tari !
RESPECT GICA POPESCU !!!
FREE GICA POPESCU !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu