restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 19 iunie 2013

Hotelul Amfiteatru din Calafat, un mega complex deasupra tuturor ,prin serviciile de calitate oferite !

Hotelul Amfiteatru din Calafat isi contiuna si in acest an suprematia incontestabila in ceea ce priveste calitatea deosebita si diversitatea serviciilor oferite in cadrul propriului complex .
Astfel, Hotelul Amfiteatru isi rasfata atat clientii care sunt cazati aici, cat si pe cei care aleg complexul propriu al hotelului, cu diferite forme de entertainment, incepand cu piscina ,terasa construita intr-un cadru peisagistic unic in aceasta zona ,continuand cu sala de fitness ultra dotata ,salonul de nunti de o eleganta aparte,pana la super clubul din jurul piscinei ,care incepand de sambata 22 Iunie, indubitabil va face iar furori in randul tinerilor din  aceasta zona a Olteniei si nu numai .
Ofertele culinare ale Hotelului Amfiteatru sunt exceptionale ,iar diversitatea lor si modul de servire, fac din acest loc , un adevarat ,,magnet" atat al persoanelor cu pretentii care viziteaza Calafatul, cat si al tinerilor care cunosc cel mai bine ce inseamna ,,refinement & good taste " !
Echipa de management a hotelului Amfiteatru a creat in aceasta vara cele mai tentante oferte pentru cei care aleg sa-si petreaca timpul liber aici ,iar diversificarea ofertelor se face in mod frecvent la sugestia celor care trec pragul acestui complex .
In Calafat, cele mai bune oferte culinare atat din p.v. al aspectului,gustului ,al modului de servire si preparare complet securizat din p.v. sanitar si mai ales al pretului, sunt doar la Amfiteatru ,lucru dovedit de zecile de turisti care mai mereu tin capacitatea hotelului ocupata in proportie de peste 80% , apreciind astfel eforturile sustinute pe care le face echipa manageriala pentru a oferii cele mai bune conditii de cazare , masa si entertainment.
FRESH OFERTA DE VARA , este unica atat la Calafat cat si in judet ,astfel cu doar 5 lei aveti un super meniu fresh care contine : 1 apa plata / minerala + o cafea cu sau fara lapte + o super prajitura de casa la alegere din vitrina barului .
Cele mai bune cockteiluri preparate de cei mai cool barmani le puteti servi doar aici ,la terasa piscinei din
cadrul complexului Amfiteatru !
Pentru a va convinge de super ofertele oferite de Hotelul Amfiteatru , sunteti asteptati in fiecare zi 24/24h.






NEW :

Super piscina s-a deschis incepand de Vineri 18 Iunie ,iar intrarea este numai 10 lei/pers.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu