restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 3 iunie 2013

PSD Calafat condus cu mana forte si intelepciune de catre ing. Emil POPA si echipa sa de profesionisti ,devine pe zi ce trece, optiunea viabila aleasa de tot mai multi calafeteni in intentia de vot! Noua conducere a PSD Dolj alaturi total de Emil POPA si decisa sa recastige aceasta zona traditional psd-ista !

Emil POPA - Presedintele PSD Calafat 
PSD Calafat sub presedintia ing-ului Emil POPA ,reprezinta asa cum am mai spus-o de nenumarate ori ,cea mai buna optiune politica a oamenilor seriosi si a tinerilor dornici de a pune prin idei ,umarul la dezvoltarea acestui municipiu, cazut intr-o amorteala de nedescris in ultimii ani .
Seriozitatea , proiectele propuse pentru Calafat si nu numai , adevaratele capacitati din organizatia municipala au dat si dau o nota extrem de atractiva pentru tot mai multi oameni care se alatura echipei lui Emil POPA .
Pe de alta parte ,PSD Calafat prin fostul Primar Petre Traistaru si realizarile de neegalat infaptuite de acesta si echipa lui in cele doua mandate la conducerea Calafatului ,au reprezentat si reprezinta o carte de vizita onoranta pentru oricare membru al organizatiei PSD Calafat si Dolj si de aceea atat tinerii cat si seniorii organizatiei fac scut in jurul acestui OM cu o valoare manageriala de necontestat in mentalul calafetenilor, impotriva unei campanii defaimatoare declansata in ultimele trei saptamani de niste caricaturi diversioniste ale politicii calafetene certate cu legea dar in mare love-uri cu banii din Bugetul Local .
Expresii de genul ,,..daca mai iesea Traistaru o data Primar altcumva arata orasul acum ! " se aud din ce in ce mai des si pe buna dreptate oamenii chiar spun aceste lucruri din convingere proprie iar realitatea din teren le da dreptate .
PSD Calafat spre deosebire de alte partide ,reuseste tot mai mult sa imbine in cadrul organizatiei ,experienta si intelepciunea seniorilor cu avantul,ideile si spiritul de initiativa al tinerilor social democrati si asta datorita modului intelept si deschiderii totale catre lucrul in echipa de care da dovada actualul Presedinte Emil POPA .
PSD Calafat fiind o organizatie extrem de activa, este si intr-o continua reimprospatare de cadre ,iar procesul de eliminare al unor trepadusi cu cazier fie el in cazul unora si moral ,pripasiti din neatentie pe la aceasta organizatie serioasa este pe ultima suta de metri .
Oportunistii, santajabilii, patatii, caraghiosii si lichelele nu fac casa buna cu organizatia PSD Calafat si de aceea in ultima vreme cei incadrati la aceste categorii neonorante schilaie din toti rarunchii in haita cu niste alti ,,neica nimeni " cunoscuti pe plan local ca sugative ale Bugetului Local , ca tot, tot ,ii va auzi si pe ei cineva si totodata reevalua ca din ,,dracusori" sa-i transforme in ,,sfinti" ?!
Cine si-ar asuma vreodata un asemenea risc cu asa specimene care azi iti spun una iar maine fac altceva  ?
In cazul acestor parveniti alunecosi si santajabili functioneaza extrem de bine proverbul ,,Spune cu cine umbli, ca sa-ti spun cine esti !"  sau ,, Spune cu cine vrei sa furi ,ca sa-ti spun ce vei pati intr-o buna zi !"
,,Ecologizarea politica "  atat de naturala si necesara in viata unui partid si a unei organizatii , se pare ca functioneaza doar in PSD , iar organizatia de la Calafat a acestui partid nu face nota discordanta fata de linia partidului la nivel national .
Deci ,cei care dintr-o naivitate profunda inca mai cred ca pot pune interese personale mai presus fata de cele colective  si pot fenta la infinit viata de partid,echipa si regulile unei organizatii ale celui mai mare si important partid de pe esichierul politic din Romania ,iar in speta de fata ,Calafat , se insala amarnic sau poate o fac din prostie cronica,caci : ,,nici prost nu poti fi oricum ...totusi trebuie sa fii destept sa iti dai seama ca esti prost ?!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu