restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 10 iunie 2013

Podul Calafat - Vidin probabil doar inaugurat pe 14 Iunie , NU si deschis traficului rutier ,conform ultimelor informatii .

Podul Calafat-Vidin
Reporterii ziarului Adevarul de Calafat au aflat din surse demne de incredere implicate direct, ca data de 14 Iunie 2013 pare-se a fi doar ziua in care se va inaugura podul Calafat-Vidin prin taierea panglicii, nu si deschiderea pentru traficul rutier.
La festivitatea de taiere a panglicii , vor lua parte inalti demnitari ai statului roman cat si bulgar ,actuali si fosti , care au participat de-a lungul timpului la consolidarea acestui grandios proiect .
Premierul Victor PONTA este asteptat sa participe la aceasta inaugurare mult asteptata .
Pentru data de 14 Iunie 2013 ziua inaugurarii, inafara Politiei de Frontiera care este in curs de finalizare a montarii infrastructurii informatice, nicio alta entitate nu este pregatita sa porneasca activitatile specifice ce urmeaza a se desfasura la acest nou punct de frontiera si aici ne referim la societatea mixta romano-bulgara care ar trebui sa asigure taxarea pentru pod ,Vama  cat si CNADNR-ul care este insarcinat cu taxarea pentru rovigneta si verificarea transporturilor in ceea ce priveste accesul la reteaua de drumuri nationale din Romania.
Directorul General al societatii romano-bulgare care va administra podul este din Vidin iar din partea romana va fi un tanar, care desi unii intr-un mod cu totul hilar si rau intentionati incearca sa si-l aroge politic ,el a refuzat de-a lungul anilor sa se inroleze cu adevarat intr-un partid anume .
În ceea ce priveşte taxa percepută pentru traversarea podului, ea va fi de 6 euro pentru autoturisme.
Doar 17% din veniturile colectate din taxa de pod vor reveni statului român și 83% bulgarilor.

UPDATE : Azi 10.06.2013 ultimele informatii de la fata locului ,erau in sensul ca taxarea la Podul Calafat-Vidin se va incepe cu angajati ai CNADNR ,firma romano-bulgara fiind doar in faza incipienta de formare ,iar timpul extrem de redus ramas pana la data de 14 iunie 2013 face practic imposibil participarea cu personal specializat al acestei societati mixte la procesul de taxare .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu