restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 21 august 2013

BREAKING NEWS: Director nou la Scoala Generala Nr. 2 ,,Constantin Gerota" din Calafat . Profesorul Sorin IOFCEA ,noul manager .

Scoala Generala nr 2 C-tin Gerota
Începutul de an şcolar în judeţul Dolj anunţă schimbări majore în învăţământ.În aceste zile, managerii de şcoli au semnat ultimele documente, urmând ca sarcinile să fie preluate de alti
directori.
 Decizia în cazul evaluării directorilor de şcoli a aparţinut Consiliului de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj. „Situaţiile au fost diverse. Cinci directori au fost înlocuiţi pentru că au ieşit la pensie. Am avut şi manageri care au renunţat la funcţii, dar şi situaţii în care am făcut rotaţii pentru că erau neînţelegeri la nivelul unităţilor. Bineînţeles că au fost şi cazuri de management defectuos pentru care decizia a fost de a nu se mai încheia un nou contract de detaşare în interesul învăţământului, cum ar fi cazul directorului de la Rojişte. Per total, s-au făcut schimbări în cazul a 25 de directori şi directori adjuncţi din cei 300 de manageri, cât avem la nivelul judeţului“, a precizat inspectorul şcolar general Georgică Bercea Florea.
La Calafat s-a produs o singura schimbare astfel ca, la Şcoala gimnazială Nr.2 „Constantin Gerota“ , directorul Marian Firicel, a fost înlocuit cu profesorul Sorin Iofcea.

Noii directori numiţi pe funcţii vor fi instalaţi de săptămâna viitoare, când se va decide ce se va întâmpla şi la unităţile de învăţământ cu manageri, care au ocupat postul prin concurs. Din anul şcolar 2013-2014, toţi directorii vor fi numiţi cu detaşare în interesul învăţământului, adică fără concurs. Ultimul concurs pentru manageri a fost în 2008.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu