restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 21 august 2013

NEWS ALERT: CALAFETENI, E POSIBIL SA REPETATI COSMARUL LIPSEI APEI POTABILE DE LA ROBINETE ! VEZI AICI COMUNICATUL COMPANIEI DE APA OLTENIA:

Desi s-a promis zilele trecute de catre autoritati, dupa traversarea cosmarului lipsei apei potabile , ca nu vor mai fi probleme,Compania de Apa Oltenia posteaza pe site-ul oficial un comunicat prin care avertizeaza cetatenii Calafatului ca e posibil tot datorita naturii, sa se sisteze furnizarea apei potabile.

Mentionam faptul ca aceasta companie nu a investit un euro in reteaua de captare de la Calafat,desi se confrunta cu aceeasi problema in fiecare an, incepand cu vara lui 2010.

Atragem atentia Companiei de Apa Oltenia ca un comunicat emis de catre o institutie publica, nu se posteaza doar pe propriul site , ci trebuie transmis prin e-mail tuturor organelor mass-media importante din zona vizata , pentru a fi adus la cunostiinta cat mai multor cetateni .Din aceasta cauza se si numeste ,, comunicat de presa"...???


 

Comunicat

Întrucât Institutul Național de Hidrologie a prognozat că în următoarele zile nivelul fluviului Dunărea va continua să scadă cu circa 50 cm, Compania de Apă Oltenia roagă utilizatorii de apă potabilă din Municipiul Calafat să consume în mod rațional apă potabilă din rețeaua publică pentru a nu ne pune în situația de a nu mai putea furniza apă potabilă captată din Dunăre.
Totodată CAO va lua toate măsurile ca, în cazul în care Stația de Captare Calafat nu mai poate face față, să asigure cel puțin un program redus 2 ore dimineața și 2 ore după- amiaza, până la normalizarea situației.
Vom reveni cu comunicate în funcție de evoluția acestei situații.



Conducerea CAO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu