restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

duminică, 24 noiembrie 2013

Primaria Calafat trebuie sa scoata hingherii prin cartiere.Acum au si lege pentru EUTANASIERE !

Calafat-haite de maidanezi
Fenomenul cainilor maidanezi ia din nou amploare la Calafat si asta datorita inconsecventei serviciului de
salubritate din subordinea primariei vis-a-vis de acest subiect.
La Calafat firavele actiuni de strangere a cainilor maidanezi de pe strazi nu au avut niciodata loc din initiativa primariei ,cum ar fi fost normal si civilizat, ci de fiecare data a fost nevoie de presiuni suplimentare si zeci de reclamatii din partea cetatenilor .
,,Invazia" maidanezilor este vizibila de orice cetatean zi de zi si cu toate acestea, cei de la DSUP dau dovada de o nepasare si inconstienta mai mare decat sediul Primariei.
Faptul ca simtul civic al cetatenilor muscati de maidanezi este foarte precar in aceasta zona in ceea ce priveste sesizarea unor astfel de evenimente direct la sediul primariei  cu certificatul medical doveditor in mana, face ca statistica oficialilor locali sa fie una departe de adevar .Dar asta nu e o scuza .
Realitatea este mai mult decat evidenta si implica o actiune urgenta din partea Primariei Calafat de a scoate  echipajele de hingheri in cartiere si de a aduna si EUTANASIA haitele de caini care au devenit un real pericol pentru toata lumea in general si pentru copii in special .

2 comentarii:

  1. manca-le-ar coada sa le-o manance

    HAI SA LE DAM COCOLOASE DE PAINE CU CEVA BOABE ROZ SA-I VEDETI CE FRUMOS STAU PE JOS INTINSI DIMINEATA CA LA PLAJA LA NEPTUN

    RăspundețiȘtergere
  2. in sfarsit,chiar nu se mai putea sa mergi pe strada din cauza cainilor!sper ca primaria sa rezolve!va multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere