restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 6 mai 2014

Emil POPA ,presedintele PSD Calafat si-a scos ,,armata" de membri de partid in Campania pentru Europarlamentare

 Ca de fiecare data, organizatia PSD Calafat condusa de ing. Emil POPA a inteles rolul si importanta acestor alegeri, fie ele si europarlamentare si a inceput in forta campania electorala pe municipiul Calafat, prin operatiunea ,,door to door" sau ,,din usa in usa" .
Astfel, in dupa amiaza zilei de 05.05.2014 militantii de partid aflati intr-un numar impresionant la sediul de partid din Calafat, dupa ce in prealabil Presedintele organizatiei ,Emil POPA , le-a multumit pentru deplasarea si manifestarea extraordinara de la mitingul electoral de la Craiova din data de 3 Mai, au plecat in jurul orei 17.00 intr-o vasta operatiune de distribuire a primelor materiale electorale.
Pe langa distribuirea materialelor electorale, tinerii si seniorii organizatiei aflati pe teren, au discutat si cu cetatenii despre importanta cruciala a acestor alegeri , reactia oamenilor fiind una mai mult decat pozitiva fata de lista candidatilor pentru Parlamentul European din partea Aliantei PSD-UNPR-PC, acestia fiind considerati ca fiind buni romani,profesionisti in adevaratul sens al cuvantului, integri si cu un dezvoltat simt de patriotism.
Dupa primele zile de campanie electorala la Calafat si tinand cont si de afisajul care exista pe raza municipiului , putem concluziona ca organizatia PSD Calafat este de departe pe primul loc si ca targetul unui scor foarte bun pe data de 25 Mai, este o tinta mai mult decat realista .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu