restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 16 mai 2014

Azi, 16 Mai se sarbatoresc 93 ani de existenţă a Colegiului Tehnic “ Ştefan Milcu ” din Calafat

Ca în fiecare an, luna mai debutează în sărbătoare – Sărbătoarea Muncii, însă anul acesta sarbătorile s-au ţinut lanţ. A urmat Sărbătoarea Învierii Domnului, Zilele Municipiului Calafat ( Ziua Independenţei, Ziua Europei), iar pe 16 mai 2014 se vor sarbători 93 ani de existenţă a instituţiei scolare cunoscută în prezent sub numele de Colegiul Tehnic “ Ştefan Milcu ” din Calafat, al cărei director este domnul profesor Bora Constantin Dan.
De-a lungul timpului acestă instituţie a fost martora pregătirii a numeroase generaţii de specialişti. Fiind iniţial unitate militară, din 1922 a devenit instituţie de învăţământ, respectiv Şcoala Superioară de Comerţ, care de-a lungul timpului a mai fost cunoscută ca Liceu Comercial de băieţi, Şcoală Medie Tehnică de Contabilitate, Liceu Agroindustrial, Grup Şcolar Agricol, luând din anul 2000 numele prof. acad. dr. Ştefan Milcu, iar din 2008 s-a transformat în Colegiu Tehnic.
Vineri, 16 mai 2014, orele 13.00 la Colegiul Tehnic “ Ştefan Milcu ” din Calafat sunt aşteptaţi reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean, reprezentanţi ai Prefecturii, Primăriei, foşti profesori şi elevi ai liceului. Oaspeţilor li s-a pregătit cu ocazia acestei aniversări un program artistic realizat de către Ansamblul Folcloric “ Oltenaşii ” din Basarabi.
Redactia ziarului Adevarul de Calafat ureaza un sincer ,,La multi ani si multe impliniri , tuturor cadrelor didactice de la Colegiul Tehnic ,,Stefan Milcu " si in special d-lui Director,prof. Dan BORA !"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu