restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 27 mai 2014

Derby-ul Ligii a 2-a CS Universitatea Craiova- ASA Targu Mures, maine pe Ion Oblemenco! Sunt asteptati peste 15.000 de spectatori.

CS Universitatea Craiova joacă mâine, 28.05.2014, pe „Ion Oblemenco” împotriva liderului ASA Târgu Mureş o partidă extrem de importantă în lupta pentru promovare.
Două victorii la rând nu au înlesnit prea mult misiunea Craiovei de a reveni în Liga I, doar au menţinut avansul faţă de următoarea clasată, CSM Râmnicu Vâlcea. Deşi pare o cursă în trei pentru cele două locuri promovabile, ASA Târgu Mureş, adversara de mâine a juveţilor, va arbitra lupta pentru promovare, fiindcă are practic asigurată accederea în Liga I.
Astfel, ultimele două meciuri ale ASA sunt cu FC Olt şi Gloria Bistriţa, echipe intrate în vacanţă, iar surata din Ardeal nu are în plan de luptă, ci de predare. ASA s-a putut dispensa de puncte în meciul cu Vâlcea, deşi un succes îi asigura matematic promovarea şi implicit intrarea mai devreme în vacanţă. În schimb, echipa lui Daniel Stanciu va încerca din răsputeri să încurce Craiova. Asta în timp ce Vâlcea va avea un meci la îndemână cu Metalul Reşiţa, echipă care în vara trecută i-a predat ştafeta în Zăvoi, într-un circuit al „clonelor” Damila Măciuca devenid actuala CSM Râmnicu Vâlcea, iar fosta CSM Râmnicu Vâlcea – actuala Metalul Reşiţa.
După eşecul surprinzător cu Slatina, bănăţenii nu mai au şanse de promovare, iar managerul Dorinel Munteanu a decis să renunţe la antrenorul Marian Pană, înlocuindu-l cu Daniel Opriţa, fostul atacant al CSU. Pe de altă parte, Craiova poate promova dacă îşi câştigă următoarele două meciuri, astfel încât jocul din ultima rundă, cu CSM Râmnicu Vâlcea, să nu mai conteze.
Fanii au comandat deja circa 2.500 de bilete pe site-ul oficial al clubului, iar de astăzi se pot găsi la magazinul oficial şi la vânzătorii volanţi, preţurile fiind: 5 lei (peluze şi tribuna 2), 10 lei (tribuna I) şi 20 de lei (tribuna 0). Oficialii craioveni anticipează o asistenţă în jurul a 10.000 de spectatori la meciul de mâine seară, care va fi televizat de postul TVR 3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu