restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 15 mai 2014

NEWS ALERT: Rusia se tine de cuvant in ceea ce priveste amenintarile la adresa Romaniei. Arma meteo rusească ,, SURA" poate baga cat de curand Romania sub namoale.Apararea este aproape imposibila

NU ESTE TEORIA CONSPIRATIEI ,CI PURUL ADEVAR PE CARE NI-L ASCUND AUTORITATILE !!!
Fenomenele  meteorologice extreme si fara precedent care au loc în ultimele luni  în Romania nu au nicio explicatie credibila din partea autoritatilor, ci se incearca pe cat posibil sa se tina la mare secret ,inclusiv de catre armata , faptul ca ele sunt provocate intentionat de catre performantele sisteme rusesti de modificare a vremii.
Sistemul HAARP din Alaska
Nu trebuie sa ne fie teama sa recunoastem evidenta, nu trebuie sa traim in manipulare si in minciuna, ci trebuie sa ne asumam repercursiunile unor declaratii de ,,cocosei" pe care diferiti oameni politici din Romania le fac ,fara sa le ceara nimeni, la adresa uneia dintre cele mai mari forte militare din lume, Rusia.
Inundatii devastatoare
 De luni bune, mai precis de la declansarea conflictului intre Rusia si Ucraina si implicit de la bagarea noastra ca ,,musca in lapte"in aceasta chestiune extrem de sensibila, in Romania aproape ca ploua neincetat, spre disperarea tuturor romanilor.
locatiile celor mai puternice arme meteo
Ca o dovada clara ca ceea ce se petrece din punct de vedere meteo cu Romania este provocat si nu de la mama natura cum ar vrea unii sa credem, faceti cu totii un remember a ceea ce prognozau mai toti meteorologii din Romania in iarna despre anul 2014. Toti spuneau pe baza unor analize stiintifice ca va fi un an secetos .
Ce avem acum? Mai precis de cand ?... inceperea conflictului din Ucraina va spune ceva ?
Naivii cred in coincidente, insa lumea nu este condusa de naivi !
 Ploi fara oprire, inundatii, cutremure repetate,toate aceste evenimente îi duc pe mulți oameni inteligenti cu gândul la posibilitatea folosirii unor arme meteo si se pare ca chiar asa se si intampla.
Armele meteo sunt o realitate si nu o teorie a conspiratiei. Americanii au sistemul HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), iar rușii îl au și ei pe al lor. Atât uraganul Katrina, cât și tsunamiul din Japonia ar fi fost provocate de astfel de sisteme ultra performante, potrivit unor analize aprofundate care circulă in mediul academic mondial cat si pe internet. 
Ştiri privind experimente îndoielnice cu vremea atât din SUA, cât şi din Rusia, au provocat, în repetate rânduri, scandaluri politice în mai multe ţări ale lumii. După inundaţiile celebre din 2002 din Europa, parlamentarii europeni au acuzat americanii de subminare a economiei UE. De asemenea, politicienii ruşi au cerut investigarea sitemul american HAARP din Alaska. Într-adevăr, în nordul SUA, la distanţă de 400 de km de la Anchorage, la baza militară Gakhona există un obiectiv neobişnuit. Un teren imens de tundra este plantat cu o pădure de antene de 25 m înălţime. Baza este înconjurată de sârmă ghimpată, perimetrul este păzit de patrule înarmate a puşcaşilor marini, iar spaţiul aerian deasupra bazei de cercetare este închis pentru toate tipurile de avioane civile şi militare. După evenimentele din 11 septembrie, în jurul HAARP, au fost instalate şi complexele antiaeriene "Patriot". 
Ce face HAARP?
HAARP este construit prin eforturile comune ale Forţelor Militare Maritime şi Forţelor Militare Aeriene ale SUA. Americanii nici nu ascund posibilităţile sistemului. Se afirmă că staţia se foloseşte pentru influenţarea activă a ionosferei şi magnetosferei Pământului. Cu ajutorul HAARP, se pot crea aurore boreale artificiale sau bloca radarele de interceptare timpurie de dincolo de orizont a lansărilor de rachete balistice sau face legătură cu submarinele din oceane şi chiar descoperi complexele subterane ale inamicului. Radiaţiile emanate de instalaţie sunt în stare să pătrundă sub pământ şi să descopere bunkere şi tunele ascunse, să scoată din funcţiune partea electronică a armelor sau a sateliţilor cosmici. De asemenea, sunt elaborate tehnologiile de influenţare a atmosferei care provoacă schimbarea vremii. HAARP poate fi folosit pentru provocarea catastrofelor naturale, ploilor torenţiale, cutremurelor, inundaţiilor şi uraganelor, asemănătoare "Katrinei" sau "Ritei", susțin unele voci. 
Sura, varianta rusească a sistemului HAARP
 O instalaţie similară celei HAARP există de mult timp în Rusia şi se foloseşte cu succes de peste 20 de ani. 
Staţia "Sura"- Sura Facility Nizhniy Novgorod, Russia – cu coordonatele 56°7’9.70”N, 46°2’3.66”E 56°08′N, 46°06′- este comparabil, din punct de vedere al capacităţii, cu actualul HAARP şi se află în zona centrală a Rusiei, în locuri mai ascunse, la o distanţă de 150 km de Nijnii Novgorod. 
"Sura" aparţine Institutului de Cercetare în domeniul radiofizicii. "La ora actuală, în lume, există doar trei asemenea obiective", povesteşte directorul institutului, Serghei Sneghiriov. "Unul în Alaska, al doilea, în Norvegia, la Tromso, şi al treilea - în Rusia". "Sura" se construia la finele anilor '70 şi a fost pusă în funcţiune în 1981. Pe această instalaţie cu totul unică au fost obţinute rezultate extrem de interesante în ceea ce priveşte comportamentul ionosferei, inclusiv a fost descoperit efectul generării radiaţiilor de joasă frecvenţa în timpul modulării curentelor ionosferice, numit după numelele fondatorului staţiunii de cercetare, "efectul Ghetmantev".  
Deci, concluzia este clara si nu lasa loc de alte interpretari menite sa ascunda adevarul ,Rusia se tine de cuvant in ceea ce priveste amenintarile la adresa Romaniei si nu ne ataca cu rachete si bombe, ci mult mai dur si cu repercursiuni mult mai dramatice, ne ataca meteo si nu ar fi exclus ca in cateva luni daca nu incetam sa ne dam rotunzi in fata acestui mamut sa ne trezim cu Romania sub namoale total si cu mari probleme economice .
Deja, turismul , industria constructiilor, chiar si agricultura vor fi afectate drastic de aceste fenomene meteo fara precedent ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu