restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 5 mai 2014

Profesorul universitar Bogdan Teodorescu: Un europarlamentar trebuie să apere interesele ţării, chiar şi când ţara greşeşte. Aperi ţara, nu familia politică.Europarlamentarii PSD niciodata nu si-au denigrat tara spre deosebire de cei de dreapta care au facut-o in permanenta.

http://newsbv.ro/wp-content/uploads/2014/04/parlamentul-european-1.jpg
Parlamentul European

Imaginea negativa pe care  România inca o mai are acum în Europa este produsul "muncii" unor sisteme întregi din România apartinand dreptei, care zi de zi au denigrat tara si oameni de aici din România. De aici pornim. Oamenii pe care îi trimitem în Parlamentul European în următorul mandat trebuie să fie oameni care nu acceptă să facă acest tip de joacă. Un om politic care reprezintă România trebuie să o apere chiar şi atunci când ţara greşeşte. Ideea că noi trimitem ambasadori care să ne înjure peste hotare este o abominaţie. Cauza lui fundamentală trebuie să fie apărarea intereselor naţionale. Nu îţi place, eşti liber să îţi dai demisia. Aperi ţara, nu familia politică.

Parlamentul European trebuie sa fie condus de socialisti, de stanga modernista europeana care militeaza pentru cresterea bunastarii majoritatii oamenilor prin creearea de locuri de munca si spune mereu un NU hotarat AUSTERITATII.

Dreapta sustine in Parlamentul European si acum AUSTERITATEA si astfel Europa si fiecare cetatean al ei se afunda pe zi ce trece si mai rau in saracie, in timp ce o ,,mana" de miliardari continua sa acumuleze averi imense din aceasta criza provocata si se pare, mentinuta cu buna stiinta.
 


Un comentariu:

  1. mare dreptate aveti in articol ,pe 25 Mai trebuie aratat lumii intregi ce reprezinta dreapta in Romania.
    adica un mare ZEROOOOOO !!!!
    ptr cat au injurat tara inafara trebuie sa le-o dam de moarte iar scorul lor sa inceapa cu 0,00(1)

    RăspundețiȘtergere