restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

sâmbătă, 31 mai 2014

Leroy Merlin deschide în aceasta vara magazin la mall ElectroputereParc din Craiova

Leroy Merlin
Celebrul retailer de bricolaj Leroy Merlin va deschide în vara acestui an, un magazin la Craiova, printr-o investiţie care va depăşi 10 milioane de euro, şi este interesat de extinderea reţelei din România prin construcţia unor unităţi noi sau preluări.
,,In a doua parte a lunii iunie vom inaugura magazinul Leroy Merlin din Craiova”, a declarat Cristian Petrescu, director de dezvoltare al retailerului francez Leroy Merlin in Romania.
Magazinul va fi amplasat în Mall ElectroputereParc şi va avea o suprafaţă totală de 13.000 de metri pătraţi si 140 de angajati.
Întrebati despre valoarea investiţiei, reprezentantii Leroy Merlin au afirmat că aceasta va depăşi 10 milioane de euro.
Mall ElectroputereParc este primul centru comercial din zona de sud a României şi este dezvoltat pe terenul fostei întreprinderi industriale Electroputere de K&S Developments, companie deţinută de oameni de afaceri belgieni, şi retailerul francez Auchan, deţinut de familia franceză Mulliez, care controlează şi Leroy Merlin.
Leroy Merlin se bate pe piata romaneasca cu companii precum Dedeman, Ambient, bauMax, Bricostore, Hornbach, Mr. Bricolage, OBI şi Praktiker.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu