restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 8 mai 2014

ZILELE CALAFATULUI ! Mesajul adresat calafetenilor de catre Presedintele PSD Calafat, ing. Emil POPA :

Emil POPA- Presedinte PSD Calafat
Dragi calafeteni, traim cu totii intr-un minunat oras port la Dunare si cu o incarcatura istorica deosebita.
Calafatul înseamnă istorie şi tradiţie de aproximativ 590 de ani conform primei atestari documentare pastrate in arhive.
Calafatul este acum un oraş care încearcă să se dezvolte, dar pentru a ajunge acolo unde merită, trebuie să contribuim cu toţii prin fapte si prin consens.
In primul rand, ca cetatean al acestui minunat oras si mai apoi ca om politic, ca Presedinte al Organizatiei Municipale PSD, îmi doresc ca in viitorul apropiat, Calafatul să capete o altă valoare, să fie mai frumos, mai curat, cu mai mulţi agenţi economici interesaţi în a investi în zona noastră, să fie un port viu al zonei navigabile a Dunării si o carte de vizita impecabila ca si intrare in tara prin recentul si europeanul pod construit peste Dunare, New Europe.

Aceste zile cand sarbatorim ,,Zilele Calafatului " si ne cinstim eroii, reprezinta inca un moment important din viata comunitatii noastre cand am ocazia  sa va adresez cele mai sincere ganduri de bine, multa sanatate tuturor indiferent de nationalitate si religie si sa va asigur de toata disponibilitatea mea de a-mi pune experienta din domeniul economic, in sprijinul tuturor proiectelor benefice pentru Calafat .
 Imi doresc mai multe pentru cei care trăiesc şi muncesc în Calafat si in special pentru  tinerii care încearcă să-şi construiască un viitor, dar şi pentru cei care ne vizitează si pentru care nostalgia vremurilor trecute reprezinta o simtire aparte atunci cand trec ,,pragul" acestui minunat oras al trandafirilor. 
Trebuie sa fim mandri ca suntem calafeteni, mandri ca suntem romani !

La Multi Ani Calafat, La Multi Ani Dragi Calafeteni !


Cu deosebita consideratie,
Ing. Emil POPA
Presedintele Organizatie Municipale a PSD Calafat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu