restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

duminică, 4 mai 2014

Miting de proportii organizat de Alianta PSD-UNPR-PC Dolj la Sala Polivalenta din Craiova ! Victor PONTA : ,, probabil veti fi judetul cu cel mai mare scor electoral pe tara, atat la europarlamentare cat si la alegerile prezidentiale !"

Vineri 03.05.2014 incepand cu ora 17.00, Sala Polivalenta din Craiova s-a dovedit neincapatoare pentru miile de sustinatori ai Aliantei PSD-UNPR-PC veniti din judet, pentru ceea ce s-a dovedit a fi una din cele mai mari demonstratii electorale organizate in ultimii ani in Banie.
Insasi echipa PSD venita de la Bucuresti in frunte cu premierul Victor PONTA a ramas uimita de ,,marea de oameni"  care i-a intampinat si de entuziasmul cu totul aparte demonstrat pe tot parcursul mitingului electoral al Aliantei PSD-UNPR-PC.
Efervescenta salii a fost una extraordinara, determinata atat de organizarea impecabila cat si de discursurile politicienilor care au luat cuvantul .
Astfel, reprezentanții celor trei partide, miniștri, senatori și europarlamentari au vorbit despre o Românie puternică, liberă și europeană. S-a vorbit despre cresterea  economică sustinuta, despre o continua dezvoltare a infrastructurii și despre investițiile din învățământ, sănătate și agricultură. 
Mitingul a fost deschis de președintele PSD Dolj, deputatul  Claudiu Manda care a prezentat motto-ul PSD – UNPR- PC. „Sunt mândru că sunt român, că sunt colegul dumneavoastră și că reprezint organizația de la Dolj”.
„Este o onoare deosebită să fiu azi împreună cu una din cele mai puternice organizații PSD pentru că ani de zile organizația de la Dolj a fost pe podium așa cum va fi și pe 25 mai. Domnule președinte ați efectuat azi o vizită cu profund caracter economic și ați văzut istețimea oltenească. Le-ați dat o mână de ajutor atât celor de la Softronic cât și celor de la Avioane să poată să lucreze mai departe. Acest județ este unul din locurile unde s-au absorbit cel mai bine fonduri europene și unde s-au investit milioane de euro. Pe 25 mai să fim la vot și să păstrăm tradiția organizației doljene”, a afirmat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.
Senatorul Mircea Geoană, mai entuziast ca niciodata, a vorbit despre alegerile prezidențiale la care a precizat că PSD va trimite candidatul câștigător. „Pe 25 mai vom avea în inima Olteniei, aici unde a început Vladimirescu, unde s-a înfirapat idealul României Independente vom arbora steagul României, steagul Europei. Nu trebuie să ne facem că nu traversăm un moment de criză, avem la granițele noastre un conflic aproape deschis, o Rusie pe care o credeam îmblânzită dar care revine agresiv. Vreau să vă rog ca prieten și coleg să nu considerați alegerile ca pe unele obișnuite la care trimitem un număr cât mai mare de parlamentari. Sunt alegeri europrezidențiale, de scorul nostru va depinde cum și cine va conduce România pentru următorii zece ani de zile. Noi PSD vom da Președintele României, vom câștiga alegerile”, a declarat senatorul Mircea Geoană.  
„Regiunea Oltenia a dat foarte multe lucruri României, de aici a plecat prima idee de unire a țării. Vă iubesc pentru că sunteți cei mai buni. Sunt convinsă că aici prin votul dumneavoastră îi veți da un avans viitorul președinte al României, președintele nostru Victor Ponta ca va uni și nu va dezbina România. Îmi sunt dragi școlile din Dolj, școli de elită din România. Iubesc Universitatea Craiova, de două ori, profesorii și studenții dar și echipa care a dat o lecție de sport.Suntem responsabili și vrem să vă reprezentăm cu toată puterea noastră de muncă, inteligența pe care dorim să o punem în slujba țării”, a menționat candidatul PSD la europarlamentare, Ecaterina Andronescu. 
Victor PONTA:
„Vreau să vă spun că apreciez că sunteți o organizație atât de mare, că ați rămas alături de PSD după momentele grele din 2004. Anul acesta se termină cu Băsescu vom face dreptate și cred că Doljul va fi în prima linie și vom câștiga. Vreau să vă mulțumesc tuturor, îi mulțumesc președintelui Claudiu Manda, aveți o echipă extraordinară cu Vali Zgonea, cu Ion Prioteasa care mereu a reușit să ajute comunitățile, cu senatorii Mircea Geoană și Ion Călin, sunteți o echipă puternică și probabil o să fiți pe primul loc. Două lucruri vreau să vă rog, să vă gândiți că pe 25 mai trebuie să trimitem în Parlamentul European oameni care sunt mândri că sunt români, nu oameni care fac rău țării. Candidații noștri sunt buni români, oameni care ne vor face cinste. Mi-e rușine de un președinte care se maimuțărește cu Udrea vreau să fiu mândru de dumneavoastră. Avem în politică femei pe care le iubim pentru ca ne fac să fim mândri, femei precum Ecaterina și Olguța. Vreau să vă rog să fiți alături de noi, de cei care fac lucruri bune pentru România !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu