restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 15 mai 2014

Gica POPESCU sfasiat de durere la capatul tatalui sau .Calafetenii sunt alaturi de Gica !

Calafatul este trist la aceasta ora cand cerul parca plange de situatia dramatica in care se afla marea glorie a Romaniei si Europei ,Gica POPESCU.
Gica al nostru, al calafetenilor, al oltenilor, al romanilor , al spaniolilor si al Europei, isi conduce tatal pe ultimul drum ...trist, foarte trist.
Nea' Costica Popescu a pierdut pariul cu viata exact in noaptea de 13 Mai, singur in locuinta sa din Calafat in timp ce sotia  se afla la Bucuresti unde avea grija de nepotii sai , napastuiti de condamnarea la inchisoare a tatalui lor, Gica POPESCU.
Nea Costica Popescu s-a stins din viata la 72 de ani in urma unui infarct datorat supararii provocate de condamnarea nedreapta pe care a primit-o Gica Popescu, unul din putinele genii ale fotbalului romanesc.
Cat de rai si subjugati diavolului pot fi unii intr-o viata, cat de caine sa fii si cui sa te inchini ca sa iti bagi joc de o persoana cu o valoare inestimabila pentru aceasta tara si Europa ???
Gica nu a fugit din tara cum desigur ar fi putut face intr-o insula exotica , Gica a ramas in Romania si a continuat sa spere intr-o judecata dreapta...n-a fost sa fie.
De cate ori ni s-a cantat Imnul National datorita lui Gica ???
De peste 100 de ori !!!
Gica Popescu ne-a facut extrem de fericiti pe toti romanii si aceasta ,,tara" i-a intors ca drept multumire, o condamnare de-a dreptul ridicola , 3 ani 1 luna si 20 de zile , pentru a nu fi cu suspendare ci cu executare.
Insasi procurorii au cerut o pedeapsa cu suspendare , dar Gica liber incurca jocurile la alegerile de la FRF, asa ca ...
Peste toate acestea , moartea tatalui sau a facut ca drama lui Gica POPESCU sa fie maxima iar compasiunea majoritatii romanilor sa fie pe masura.
Gica , te rugam sa ne ierti !!!...suntem o tara de rahat, care ne condamnam valorile si promovam fufele si jegurile umane ?!!!
Singura noastra alinare in ceea ce te priveste poate fi promisiunea premierului Victor PONTA care a spus public ca, daca va ajunge Presedintele Romaniei , te va gratia in primele clipe de la preluarea mandatului !
Dumnezeu sa il ierte pe nea' Costica , s-a dus intr-o lume dreapta si lipsita de suparare !

2 comentarii:

  1. Exista o zdreanta in Calafat,un inapt mintal, un analfabet dealtfel , care sustine ca Gica Popescu a primit ceea ce merita .
    Bai trogloditule , eroare genetica ce esti , multumeste-i lui d-zeu ca te mai rabda .
    Cand majoritatea calafetenilor sunt alaturi de Gica si toti analistii si juristii spun ca i s-a facut o mare nedreptate , inseamna ca tu jegosule ai o mare problema existentiala si ai o mare, mare frustrare personala.
    Faptul ca jignesti poporul roman spunandu-i ca este manelist, inseamna ca tu jegosule esti un retardat caruia ii plac la nebunie manelele. Nu uita esti un mare analfabet la felul cum te exprimi in scris

    RăspundețiȘtergere
  2. Mare dreptate aveti: KAKAT DE TARA deaia ne urasc toti ca natie,fi.n'ear felul al dreacu de a fi

    RăspundețiȘtergere